22 september 2010

Gå vidare,...att försiktigt förflytta sig,
lämna något för att ge
plats för något nytt,...

En hisnande känsla....
Att släppa taget,...
och låta enbart det nya berika.

Lycklig är den som
avsäger sig allt
och anstränger sitt
samvete...

// Tess

3 kommentarer:

 1. Vilka vackra och kloka ord och bilden är ljuvlig!

  Tack för din kommentar på spindelbilden! Glad är jag att du känner som du gör inför den! Jag måste erkänna att jag själv är fobisk eller rättare sagt har jag varit fobisk men är nu bara rädd för dem. Min bild tycker jag dock är riktigt otäck...jag klarar av den för att det är jag som gjort den men annars ogillar jag just det smygande i den...att det inte är självklart en spindelbild....man kan bli överraskad och det avskyr jag med just detta kryp...överraskningsmomentet!

  ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Tjabba...


  Hittade precis hit, men bara för aqtt detvar första gången betyder inte det att dte var sista - snarare tvärt om - väldigt rofyllda trevliga bilder och jag gillar texterna till... En text till en bild gör så mycket och det är verkligen nåt jag själv borde träna mer på... Tror jag lägger till dig bland mina länkar... :)


  Henke :)

  SvaraRadera
 3. Hej Anneli,...

  Jag håller med dig,.. det är just det att den helt plötsligt bara finns där,...jätte nära eller ännu värre på en,...jag gillar dem inte heller..=)
  Och visst är det lustigt hur andra ser och hur man själv uppfattar sina egna bilder...=) Ha det Bäst o Tack för dina rader om text o Bild !!

  Henke: vad kul att du hittat hit, och gillade mina bilder och texterna till. Jag har alltid gillat att mixa bild med ord så att "blogga" är perfekt för mig och mitt uttrycksätt =)....
  Tack för dina rader och nu ska jag kika in till dig =)
  Jätte kul att du även valt att länka från din sida,....värmer!

  Mvh Tess

  SvaraRadera